Je zou graag een e-mailadres willen aanmaken, alleen je weet niet precies waar je mee moet beginnen. Er zijn op dit moment namelijk talloze aanbieders waar je een mailaccount kan aanmaken. Zo heb je bijvoorbeeld de Ziggo webmail. En dan is er ook nog het probleem dat ze niet allemaal even goed zijn. Vrijwel alle aanbieders van e-mailaccounts zijn gratis, alleen is het vaak moeilijk te zien bij welke aanbieder welke nadelen aan verbonden zijn. Een mailaccount aanmaken is een redelijk eenvoudig proces wat in het algemeen wel goed gaat. Het neemt ook niet veel tijd in beslag. Je hebt niks nodig om zo’n gratis mailaccount aan te maken, bedenk van tevoren wel een goede naam voor in je mailadres.

Op zoek naar een nieuwe e-mailprovider?

Stop dan met zoeken en maak heel eenvoudig een KPN e-mailaccount aan. Op dit moment is KPN webmail een van de populairste gratis mailprogramma’s die er zijn.  Ook nu sinds kort de naam KPN webmail is veranderd naar Outlook, blijven veel mensen een KPN webmailaccount maken.  Niet alleen wordt het gebruikt in de particuliere sector, ook zakelijk heeft een KPN webmail veel voordelen.

Wat is KPN webmail nou eigenlijk?

KPN webmail is een gratis online provider die voorheen gekoppeld was aan het populaire chatprogramma msn en onderdeel is van Microsoft. Voor de komst van KPN webmail waren mensen verplicht om te mailen via hun eigen internetprovider wat voor veel gedoe zorgde. Zo kon er alleen maar ingelogd worden in de inbox op een eigen computer en als er van internetprovider gewisseld werd, moest ook het e-mailadres veranderen. Met KPN webmail is dit niet meer het geval en is de inbox altijd beschikbaar als er een internetverbinding is.

Een KPN webmailaccount aanmaken

Een KPN webmailaccount aanmaken klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Als je naar de website van KPN webmail gaat, kun je daar heel eenvoudig je account instellen. Als eerste kiest je voor een extensie, bijvoorbeeld KPN webmail.com. Vervolgens vult je jouw persoonlijke gegevens in en bedenk je een eigen e-mailadres. In dit geval dus het gedeelte wat voor het apenstaartje komt te staan. Hierna maak je een wachtwoord aan en bevestig je het account. Als dit allemaal gelukt is, kun je inloggen en meteen aan de slag! Dus geen gedoe meer met internetproviders of ingewikkelde instructies.